Welkom op de site Voerdeal.nl

Welkom bij Voerdeal.nl

Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in huisdiervoeding en aanverwante artikelen. In de huidige dynamische tijd spelen wij in op vraag en aanbod. Met de combinatie van onze webwinkel en eigen bezorgdienst brengen wij twee belangrijke wensen van u als consument samen. Namelijk het gemak van online shoppen en de service van de lokale ondernemer.

Wij hebben een historie met veel kennis en ervaring op het gebied van huisdieren. Omdat onze eigen mensen ook de producten bij u thuisbrengen, kunt u op het bezorgmoment ook terecht voor vragen over uw huisdier(en). Uiteraard zijn we ook telefonisch, per mail, WhatsApp en facebook te bereiken voor vragen.

Bestellen doet u online via onze webwinkel. Met een breed assortiment diervoeding en aanverwante artikelen kunnen we bijna aan elke vraag voldoen. Mocht u een product zoeken welke niet op de site vermeldt staat, vraag gerust of wij dit kunnen leveren. We hebben namelijk meer producten dan op de site vermeld staan.

Binnen een straal van 25km wordt door onszelf bezorgd, dit geheel kosteloos. Om de kosten zo laag mogelijk te houden en bewust om te gaan met het milieu worden routes zo efficiënt mogelijk ingevuld, houdt daarom rekening met 1-2 werkdagen levertijd.

Woont u buiten 25km en wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten dan kunnen we onze routes wellicht aanpassen of we versturen uw bestelling met PostNL tegen een gunstig tarief van €4,95 (tot 30kg). Voor zwaardere pakketten van 31 tot 75kg wordt €14,99 in rekening gebracht.  Bestellingen met een gewicht boven 75kg kunnen na aanvraag per mail worden verstuurd per pallet, de kosten hiervoor bedragen €54,45.