Welkom op de site Voerdeal.nl

Verzending & retourneren voerdeal.nl

Verzendkosten

Gewicht van de bestelling tot max. 30kg

€4,95

Gewicht van de bestelling 30-75kg 

€14,99

Bestelling grootverbruiker binnen het eigen bezorggebied

 

Gratis

 Bestellingen met een orderwaarde >49 euro

 Gratis

Alle aanbiedingen van voerdeal.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten op de website. Alle prijzen zijn inclusief BTW (omzetbelasting) en exclusief verzendkosten.


Levertijden/Verzending

Wij streven ernaar uw bestelling zoveel mogelijk binnen 1-2 werkdagen te leveren, mits het product op voorraad is. Dit lukt ons helaas niet altijd en geldt niet voor de Waddeneilanden en Marken. De verzending kan enige vertraging oplopen in verband met feestdagen of problemen met de bereikbaarheid. Let op: verzendingen worden alleen op doordeweekse dagen verstuurd en geleverd.


Het volgen van uw bestelling (Track & Trace)


Uw bestelling wordt bezorgd door onze vervoerder PostNL of DPD. U kunt het verzonden pakket volgen via de website van PostNL of DPD. Via de Track & Trace kunt u zien wat de status van uw pakket is.


Retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van uw aankoop? Geen probleem, want bij voerdeal.nl staan garantie en service hoog op het lijstje! U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Gebruik het retourformulier in het geval u producten wilt retourneren.


Koopovereenkomst


Kopen bij voerdeal.nl doet u veilig via Internetbankieren bij uw bank. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst tussen voerdeal.nl en de koper tot stand gekomen. voerdeal.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere koper.


Gegevensbeheer


Het voorgaande vormt een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. U kunt hier onze algemene voorwaarden en privacy beheer policy vinden.