Welkom op de site Voerdeal.nl

Halamid-D 1kg

Schrijf de eerste review van dit product

Halamid-D 1 kg   

€ 34,50

Product wordt binnen 2 dagen verzonden. Read more...

Bel voor meer informatie over het product.

Productbeschrijving

Details

Halamid-D bestrijdt bacteriën en virussen in/op • Dierverblijven en bijbehorende ruimten. • Transportmiddelen voor dieren. • Oppervlakken van schoeisel en gereedschappen die in dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten worden gebruikt. • Apparatuur ten behoeve van de teelt, verwerking en opslag van aardappelen fruit- en aardappelkisten.

Wat is Halamid-D? Halamid-d is een desinfectiemiddel dat zijn werkzaamheid ontleent aan gebonden chloor en zuurstof. Het is het bekendste desinfectiemiddel in de diersector, zoals de intensieve veehouderij, maar ook bij hobbydierhouders. Een zeer effectief middel om oppervlakken te desinfecteren van transportmiddelen en verblijfplaatsen van dieren. Halamid-d wordt onder meer ingezet in de agrarische en veterinaire sector voor het ontsmetten van laarzen, wanden, vloeren, kooien, etc. Het product heeft een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof.

Halamid is effectief werkzaam tegen bacteriën, virussen, schimmels, algen en gisten. Klik hier voor de lijst van ruim 233 verschillende soorten waar Halamid werkzaam tegen is.

Halamid-D gaat een chemische reactie (feitelijk een verbrandingsreactie) aan met micro-organismen. Resistentievorming is daardoor niet mogelijk. Het middel gaat de strijd aan met bacteriën, gisten en virussen. De kracht van Halamid-D is het brede werkingsspectrum enerzijds en de mildheid voor de gebruiker, voor materialen en voor de dieren en het milieu anderzijds. Halamid-D wordt per emmer in poedervorm en inclusief een maatschepje geleverd waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig te doseren is. Het desinfectiemiddel lost gemakkelijk op in water (maximale concentratie 10% bij 15°C). Door het milde karakter is Halamid-D niet corrosief op metalen en andere materialen. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Toelating Toelatingsnummer: 8241 N Gebruik Halamid-D veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing het Wettelijk Gebruiksvoorschrift / Gebruiksaanwijzing.

Beoordeling

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.