Welkom op de site Voerdeal.nl

Acticid 5 liter

Schrijf de eerste review van dit product

Acticid 5 ltr  

€ 49,50
  • Koop 2 voor € 47,50 per stuk. en bespaar 5%

Product wordt binnen 2 dagen verzonden. Read more...

Bel voor meer informatie over het product.

Productbeschrijving

Details

Desinfectie product voor kleine oppervlakken. Acticid is een zeer doeltreffend desinfectie product voor kleine oppervlakken.

Wat is Acticid? Acticid is een doeltreffend desinfectiemiddel op basis van 76% gedenatureerde ethanol (alcohol). Het kan worden toegepast voor de desinfectie van kleine oppervlakken (zoals deurknoppen, laarzen en toiletbrillen) in bijvoorbeeld de voedingsmiddelensector, gezondheidszorg, cosmetische- en veterinaire sector. Het kan overal ingezet worden om af te rekenen met ongewenste micro-organismen. Acticid is gemakkelijk in gebruik: sprayen, laten drogen, klaar! Naspoelen is niet nodig.

De werkzaamheid wordt gegarandeerd door het hoge percentage ethanol, dat zijn effectiviteit heeft bewezen ten aanzien van bacteriën en gisten. Acticid zorgt ervoor dat het micro-organisme onherstelbaar wordt beschadigd (de ethanol zorgt ervoor dat het eiwit van het organisme coaguleert (stollingsreactie). Resistentie vorming is daardoor niet mogelijk. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

Voordelen • Effectief tegen bacteriën en gisten • Sterk ontvettende werking • Laat geen residuen achter • Resistentie is niet mogelijk

Toelating Toelatingsnummer: 14021 N Gebruik Acticid veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing het Wettelijk Gebruiksvoorschrift / Gebruiksaanwijzing.

Beoordeling

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.